DEVENTER – Van 21 januari t/m 11 februari organiseren De Marke, Het Corberic, De Boerhaave en Het Stormink hun online Open Huis voor groep 8 leerlingen en ouders. Hoewel de scholen weer open mogen voor lessen, is live een Open Huis organiseren helaas nog niet toegestaan. Om nieuwe leerlingen en ouders toch een kijkje in de scholen te geven, zijn er livestreams en filmpjes van lessen, zie je lokalen en andere ruimtes met docenten aan het werk, en vertellen leerlingen en docenten hoe het is op school in de Etty Studio. Bekijk de website voor het online programma per school www.ettyhillesumlyceum.nl

Tijdens de Online Open Huizen (21 jan, 22 jan, 28 jan, 11 febr) zitten er ook chatpanels met docenten en leerlingen klaar voor jouw vragen en die van je ouders.

Het is niet niks als je in groep 8 zit en je moet kiezen en aanmelden voor een school waar je nog nooit bent geweest, en straks misschien wel vier tot zes jaar zit. Dat begrijpen de scholen van het Etty Hillesum Lyceum heel goed. Omdat alles meehelpt om een zo goed mogelijke indruk te krijgen, kun je ook nog de digitale versie van ons Etty Magazine lezen op www.ettyhillesumlyceum.nl (zie Over Ons) en het scholenfilmpjesplatform Etty in Beeld bekijken.

Vorig artikelFinanciële ondersteuning mogelijk voor beweegactiviteiten
Volgend artikelAlzheimercafé op 26 januari gaat niet door