DEVENTER – Warner Hahn is niet langer speler van Go Ahead Eagles. Het contract van de 29-jarige doelman is in onderling overleg ontbonden.

Warner Hahn kwam aan het einde van de afgelopen zomertransferperiode naar Go Ahead Eagles toe als eerste doelman. Go Ahead Eagles heeft hem een podium geboden en Warner heeft op zijn beurt het vertrouwen in hem op veel momenten in wedstrijden terugbetaald. De club en de keeper kregen eerder deze maand echter een verschil van inzicht, waarna in onderling overleg met elkaar is besloten dat de partijen uit elkaar gaan.

Go Ahead Eagles wenst Warner succes toe bij het verdere vervolg van zijn carrière. Warner bedankt de club voor de wedstrijden en de supporters voor hun steun, en wenst ze alle succes toe in de strijd om handhaving.

Vorig artikelD66 stelt zich voor: #4 Rob Welling
Volgend artikelLettelse revue gaat definitief niet door in 2022