DEVENTER – Op 6 maart 2022 organiseert  Silvia’s Catering op Rolletjes, de 6de  5-gangen winter food/puzzel toertocht langs velden, wijngaard en landelijke wegen. Even wat anders.

De start is in Deventer aan de Dortmundstraat 28a bij Silvia’s Catering op Rolletjes.
Het eindpunt is bij Camping De Bosrand in Lieren . Tussendoor kom je langs in Voorst bij  koffie/theehuis ‘t Momentje, Wijnakker De Fiere in Zutphen, Restaurant De Vroolijke Frans in Brummen.

U krijgt bij de start van de route een puzzel met vragen én uw 1ste gerechtje. Daarna gaat u verder langs een prachtige route op weg naar de volgende bestemming. Bij elke stop krijgt u de lekkernij van de deelnemende ondernemer uitgereikt via “take a way”.
De gerechten mag men vervolgens in de auto opeten op de desbetreffende parkeerplaats of buiten bij de auto of in het restaurant

Laat u verder verrassen!

In totaal krijgt u dus 5 gerechten, een mooie route om te rijden én een uitdagend puzzelspel voor onderweg (vergeet geen pen mee te nemen en evt. iets hards om op te schrijven). Een drankje mag u zelf halen bij de lokale ondernemer of zelf meenemen.
We starten in 3  blokken vanaf 11.00 uur. De blokken zijn naar keuze.

Wilt u uzelf inschrijven voor een plek of meer informatie? Neem gerust contact op met Silvia’s Catering op Rolletjes of kijk op de site www.cateringoprolletjes.nl onder “wie goat toeren”.

Prijs € 35,00 p.p . 

Wij zien u graag op 6 maart 2022