DEVENTER – Olympisch Kampioen Thomas Krol wordt op zaterdag 19 maart a.s. door zijn schaatsvereniging Sportief Oost gehuldigd op ijsbaan De Scheg in Deventer. Dit seizoen heeft Thomas topprestaties neergezet door Olympisch Kampioen te worden op de 1000 meter in Beijing.

Daarnaast won hij op de Olympische 1500 meter ook nog eens zilver en als klap op de vuurpijl werd hij in Hamar Wereldkampioen Sprint. Sportief Oost wil hem daarom graag in het zonnetje zetten.

Sportief Oost organiseert daarom een huldiging voor Thomas Krol in samenwerking met de gemeente Deventer en Sportbedrijf Deventer op zaterdag 19 maart op de ijsbaan van De Scheg. Het programma zal er als volgt uitzien:

  • 12.00 uur: ontvangst schaatscaf√© de Scheg
  • 12.15 uur: prijsuitreiking Stedentoernooi
  • 12.35 uur: richting middenterrein¬†ijsbaan
  • 12.45 uur: start huldiging
  • 13.30 uur: einde huldiging

Uiteraard is iedereen welkom om onze Olympisch Kampioen te komen eren!