DEVENTER – Het nieuwe modeseizoen is gestart en het is weer tijd voor de Mode 10-daagse in de Deventer binnenstad!

Ben jij op zoek naar leuke aanvullingen voor jouw voorjaarsgarderobe? Breng een bezoek aan de Deventer binnenstad tijdens de Mode 10-daagse. Vanaf 31 maart tot en met 9 april staat de binnenstad 10 dagen lang in het teken van de nieuwste voorjaarsmode.
De modewinkels hebben de allérnieuwste collecties in de mooiste kleuren in de winkel hangen. 10 dagen lang presenteren alle deelnemende kledingwinkels in de binnenstad van Deventer deze graag aan jou.

Deze prachtige collecties bestaan niet alleen uit kleding maar ook schoenen, sieraden, tassen en andere accessoires! Daarnaast organiseren een aantal winkels een modeshow waarbij jij zeker op de hoogte gesteld wordt van de laatste trends!

Houd gedurende de Mode 10-daagse de Facebook- en Instagrampagina Mode in Deventer in de gaten. Hier vind je super leuke promotievideo’s waarin de deelnemende winkels een aantal setjes tonen zodat je alvast een sneakpeak krijgt van hun collectie!
Voor meer informatie kun je kijken op www.deventer.info/mode Facebook: Mode in Deventer Instagram: @modeindeventer

Vorig artikelCode Rood/Geel, een echt Go Ahead Eagles radioprogramma
Volgend artikelSponsor Broekhuis verlengt samenwerking met Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi