DEVENTER – Hoofdsponsor Broekhuis Deventer heeft het contract met het Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi met twee jaar verlengd. Op 2 en 3 mei van dit jaar, maar ook in 2023 steunt Broekhuis het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Deventer. Broekhuis heeft een optie voor verlenging van de samenwerking met nog eens twee jaar. Tijdens de speeldagen op de velden van Kon.UD presenteert  het autobedrijf zich onder meer met een spel voor de deelnemers.

De ondertekening van het contract gebeurde door voorzitter Koen Kroeze (namens de organiserende Deventer Schoolcommissie) en de Deventer vestigingsdirecteur van Broekhuis, Rijk de Ruiter.
Beide partijen toonden zich tevreden met de samenwerking die in 2019 begon. De organisatievoorzitter voegde daar aan toe sowieso blij te zijn met de steun van sponsoren. “Door Corona konden we twee jaar geen toernooi houden en het was afwachten hoe onze sponsoren ‘in de wedstrijd’ zaten. Het merendeel van de kleinere sponsoren heeft de samenwerking voortgezet en er kwam zelfs één veldsponsor bij. Dat illustreert al met al hoe het Schoolvoetbal nog steeds leeft in Deventer.”

Jubileum
Koen Kroeze wist te melden dat er zo’n tachtig teams worden verwacht op de toernooidagen. “We vieren bovendien een jubileum: de 85ste editie van het toernooi, en daarmee één van de oudste schoolvoetbaltoernooien in ons land.”
De circa 600 voetballers strijden in vijf groepen om de hoogste eer: jongens en meisjes zijn in twee leeftijdsgroepen verdeeld en er is een gemengde poule.

Vorig artikelMode 10-daagse in de Deventer binnenstad
Volgend artikelWoonwinkel GEWOONDOEN breidt uit met babyconcept Kleintje