vrijdag, 21 juni 2024

Snelle en Bas Kuipers dagen elkaar uit in nieuwe videoserie Go Ahead Eagles

DEVENTER – Bas vs Snelle. Dat is de naam van de nieuwste videoserie van Eredivisionist Go Ahead Eagles, waarin aanvoerder Bas Kuipers en singer-songrapper Snelle de degens kruisen in vijf verschillende challenges.

De twee leerden elkaar kennen via de bovenbuurman van Bas Kuipers in Deventer, die behoort tot de vriendengroep van Snelle, afkomstig uit Gorssel. “Het grappige is: ik ben naast het voetbal een groot liefhebber van muziek, en probeer – op bescheiden niveau – ook weleens iets te maken”, zegt Bas. “Bij Lars is het precies andersom. Dus we zijn heel geïnteresseerd in wat de ander doet. En daar hoort ook bij dat je elkaar weleens een beetje uitdaagt…”

Onlangs besloten Bas en Snelle – speler van FC Binnenstad en zoon van oud-Go Ahead Eagles-doelman Jan Bos – dat het de hoogste tijd werd die uitdagingen in de praktijk te brengen. Zowel op het (digitale) voetbalveld als in de muziekstudio. Snelle: “Samen met de media-afdeling van Go Ahead Eagles hebben we het in een format gegoten, zodat we supporters en fans erbij kunnen betrekken”. Zo kunnen er vragen en ideeën voor tegenprestaties worden ingestuurd, en wordt elke aflevering afgesloten met een speciale winactie.

De reeks bestaat uit vier afleveringen met challenges en een bonusaflevering waarin de tegenprestatie wordt uitgevoerd. Welke dat gaat zijn, wordt later duidelijk. In aflevering 2 worden de ingezonden tegenprestatie-ideeën besproken.

Uitzenddata reguliere afleveringen:

• 23 maart

• 30 maart

• 6 april

• 13 april

Om 20:00 uur op het YouTube-kanaal van Go Ahead Eagles. Bas vs Snelle wordt gemaakt in samenwerking met: Rocketboys

Vorig artikelGratis bijengastlessen voor alle basisschoolleerlingen in Overijssel
Volgend artikelWerkzaamheden aan het fietspad voor MIMIK van start gegaan
error: Content is beschermd!!!