DEVENTER – Vandaag, maandag 21 maart, starten de werkzaamheden aan het fietspad voor MIMIK.

De werkzaamheden voeren we uit in fasen.

  • Vanaf 21 maart gaat het fietspad tijdelijk over de Welle. Het fietspad scheiden we met een vaste afscheiding (verkeersbarriers) van de rijbaan. Dit is nodig om de werkzaamheden voor het definitieve fietspad achter de stadsmuur uit te voeren. In die periode wordt ook de bloembak voor MIMIK vervangen.
  • Op het moment dat het fietspad aan de zijde van MIMIK klaar is, kan het fietsverkeer het definitieve fietspad voor MIMIK gebruiken. De verkeerssituatie op de Welle passen we dan aan. Hiervoor is het nodig om de Welle een aantal dagen af te sluiten voor verkeer (tussen 09.00 en 16.00 uur). Omleidingen worden op borden aangegeven.

De verwachting is dat de werkzaamheden half april klaar zijn. Bekijk het definitieve ontwerp van het fietspad (pdf, 200 KB).

Vorig artikelSnelle en Bas Kuipers dagen elkaar uit in nieuwe videoserie Go Ahead Eagles
Volgend artikelWij Samen denkt met u mee bij een bruiloft op maat