DEVENTER – Ondernemers die zich willen vestigen in de binnenstad van Deventer de beste start geven. Dat is het doel van het initiatief Startenindebinnenstad.nl. De gemeente Deventer, Stichting Deventer Binnenstadsmanagement (SDBM) en Ondernemershuis Deventer bieden hierbij ondernemers hulp van idee tot kansrijke start van een winkel of horecazaak in de binnenstad. Ondernemers moeten duurzaam en kwalitatief goed zijn om succesvol te worden en te blijven “Startenindebinnenstad.nl is het startpunt van ondernemers om hun droom in onze mooie historische binnenstad ook daadwerkelijk te realiseren en te laten uitgroeien tot een gezonde onderneming”, vertelt binnenstadmanager Peter Brouwer. “We helpen met alles wat erbij komt kijken om een onderneming op te zetten. Van het vinden van een locatie tot begeleiden bij een businessplan, van vergunningsaanvraag tot het zoeken naar geschikte financiers.”

Voor de beste start in onze binnenstad
“Met Startenindebinnenstad.nl willen we enerzijds ondernemers de beste start geven en anderzijds ook het slaginspercentage verhogen en verloop tegengaan”, vult Alfred Liefers van Ondernemershuis Deventer aan. “Niet alleen het aantal ondernemingen, maar ook de kwaliteit van het aanbod is hierbij belangrijk. We zijn er daarom ook voor de ondernemers die al gevestigd zijn en duurzaam willen doorgroeien. Succesvol ondernemen is een vak apart. Wij ondersteunen daarbij.” Het Startteam van Startenindebinnenstad.nl bestaat uit vertegenwoordigers van SDBM, Ondernemershuis Deventer en de gemeente Deventer en wordt financieel mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel. Startenindebinnenstad.nl gaat 18 maart om 15.00 uur officieel van start.

Vorig artikelCertificaat ‘Dementievriendelijke Organisatie’ voor Vredehof Uitvaartverzorging
Volgend artikelGemeentebelang wederom grootste partij in Deventer