DEVENTER – Zijn jullie op zoek naar een creatief bedrijf dat meedenkt, flexibel is en topkwaliteit levert? Wij Samen richt zich sinds 2016 op de organisatie en catering van bruiloften op maat. Denk hierbij dus niet alleen aan eten en drinken, maar ook het bereiden en uitserveren hoort erbij. Daarnaast zorgen wij voor een styling afgestemd op jullie wensen en kleuren.

Anniek kan als gediplomeerd weddingplanner ook de complete organisatie uit handen nemen. De afgelopen jaren mocht Wij Samen op uiteenlopende plekken aan de slag, van achtertuin of boerderij tot feestlocatie of landgoed.

Naast de weddingsector richt Wij Samen zich ook op de zakelijk markt, diners aan huis waarbij Trude op locatie komt koken, een ontbijtservice en de organisatie van events. Zo staat er komend weekend in Kampen een ware ‘Diner Cruise’ op het programma.

Voor meer informatie zie www.wij-samen.nl. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om kennis te maken met Wij Samen!

Vorig artikelWerkzaamheden aan het fietspad voor MIMIK van start gegaan
Volgend artikelVriendenLoterij steunt SV Schalkhaar met 5.000 euro