COLMSCHATE – In Colmschate heeft Amy Wielink in 2019 haar woon- en cadeauwinkel geopend. Ze groeide al snel uit haar jasje en ze besloot de beschikbare ruimte naast haar winkel erbij te betrekken. Het idee ontstond om in deze ruimte vooral babymeubeltjes, -accessoires en -cadeaus te gaan verkopen, want in de hele regio is dit eigenlijk niet te vinden. Amy heeft de mooiste babymerken benaderd en een collectie samengesteld in de lijn van haar woonwinkel: hip, eigentijds, sfeervol en uniek. Daarnaast is er een nieuwe stylingstudio waar interieuradviezen voor klanten uitgewerkt en gepresenteerd worden.

Afgelopen donderdag 24 maart is de compleet vernieuwde winkel geopend, dus voor al je babyaankopen ben je bij GEWOONDOEN Kleintje aan het juiste adres. Maar ook voor andere woonvragen ben je natuurlijk van harte welkom! De winkel is gevestigd in het Koggeschip tegenover winkelcentrum Colmschate. Check de Instagram pagina’s van de winkel via gewoondoen.deventer & gewoondoen.kleintje

Vorig artikelSponsor Broekhuis verlengt samenwerking met Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi
Volgend artikelALDI Deventer opent nieuw distributiecentrum