COLMSCHATE – Op 24 april, de zondagmiddag voor Koningsdag kunnen kinderen hun tweedehands spulletjes komen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen, want dan is er weer een kleedjesmarkt in winkelcentrum Colmschate! Deelnemende kinderen hoeven geen plek te reserveren en er zijn ook geen kosten aan verbonden. Maar om het voor iedereen veilig en leuk te houden, zijn er een paar regeltjes tijdens de kleedjesmarkt:

  • Het is speciaal voor kinderen (ouders, begeleiders zijn natuurlijk welkom)
  • Geen handelaren toegestaan
  • Uitsluitend tweede hands artikelen
  • I.v.m. veiligheid: geen auto’s/ aanhangers in het winkelgebied
  • Niet verkochte producten / afval moet zelf worden afgevoerd. Hierop wordt gecontroleerd.
  • Aanvang 12.00 uur. Eerder zitten is toegestaan. Plaatsen reserveren is niet mogelijk.
  • Wil je voor een winkel zitten? Hou dan de in- en/of uitgang vrij. Let ook op of er presentaties, terras of bijvoorbeeld kledingrekken naar buiten moeten. Winkels hebben hierbij voorrang.

Gooi maar in je pet!

Ben jij een échte straatartiest? Speel je blokfluit, gitaar of bijvoorbeeld trompet? Zoek dan op 24 april ook een mooi plekje in het winkelcentrum en laat jouw kunsten horen! Vergeet niet om er een hoed of pet bij te leggen, want wie weet beloont het publiek jouw kunsten wel met een mooie donatie!