Dagelijks vervoeren wij duizenden kinderen door heel Nederland van en naar hun school. Wij zoeken nieuwe chauffeurs leerlingenvervoer. 15-20 uur per week.

‘Vervoert met zorg’ uit zich zonder meer in deze vorm van dienstverlening. Dit type vervoer vraagt om speciale vaardigheden van ons als bedrijf en onze medewerkers. Zo dient elke collega op de weg naast de verplichte chauffeurspas aanvullende, op de doelgroep gerichte, opleidingen te volgen en brede kennis over de doelgroep te ontwikkelen. Een verantwoordelijke baan, want per slot van rekening geven ouders en verzorgers wel hun meest kostbare bezit aan ons mee. Dat vraagt om het opbouwen van een vertrouwensband. Wij stellen alles in dienst om een loyale band tussen alle partijen te creëren. In het bijzonder de band tussen de chauffeurs, ouders en kinderen. Het fundament voor deze band begint bij het aanbieden van comfortabel en veilig vervoer, waarbij stiptheid een essentiële rol speelt. Wij bieden graag informeel geklede, vaste chauffeurs op vaste routes, meestal een vaste zitplaats en een ongedwongen ambiance. Een aangename sfeer die warm en veilig aanvoelt.

Solliciteren kan op de volgende manieren:

– via de website www.wdkgroep.nl/vacatures

– door een mail te sturen naar vacature@wdkgroep.nl