DEVENTER – Op zaterdag 14 mei is het infopunt van het Duurzaamheidsteam Zandweerd feestelijk geopend. Met medewerking van de Cees Wilkeshuisschool heeft het Duurzaamheidsteam vanaf nu een eigen stek in de wijk! Bewoners  en ondernemers van de Zandweerd kunnen voortaan met hun duurzame vragen terecht aan de Pieter de Hooghstraat 2. Leden van het Duurzaamheidsteam Zandweerd zijn op maandag- en woensdagochtend*  aanwezig om vragen te beantwoorden over woningisolatie, minder gas verstoken, auto’s delen, regenwater opvangen, hoe vraag ik een subsidie aan, meer groen op straat, en minder zwerfafval… Koffie en thee staan klaar. Met een zandkoekje erbij uiteraard. Loop gerust even binnen!

Openingstijden: maandag en woensdag van 9.30 -12.00 uur*

Adres: Pieter de Hooghstraat 2 (ingang aan de zijkant van de Cees Wilkeshuisschool)

*Het Duurzaamheidsteam bestaat uit vrijwilligers uit de wijk. Het infopunt is daarom niet iedere week op maandag en woensdag open. Let op de beachflag voor de ingang: als de vlag er staat, dan is het infopunt geopend!

Prijsvraag

Het infopunt heeft nog geen naam! Weet jij een leuke, goede, pakkende, creatieve naam? Het duurzaamheidsteam hoort het graag! Geef de door jou bedachte naam aan ons door via tinyurl.com/NaamInfopunt.

Doe dit uiterlijk op zondag 26 juni. Degene die de beste naam verzint, krijgt natuurlijk een leuke verrassing!

Duurzaamheidsteam Zandweerd

Hallo buurtgenoten! Wij zijn het Duurzaamheidsteam. Wij wonen in de Zandweerd en wij gaan voor minder: minder gas verstoken, minder geld uitgeven. Maar ook: méér , méér groen en méér verbinding in de wijk. Wil je ook aan de slag in je eigen huis, de straat of de wijk? Wij helpen jou en je buren op weg met tips, weetjes en leuke acties. Ook starten we na de zomervakantie 2022 met een klussendienst van, voor en door de wijk. Samen maken we van de Zandweerd een gezellige en groene wijk, iedereen kan meedoen!

Wil je bijgepraat worden of op weg geholpen? Kom langs bij het infopunt, neem contact op via het formuliertje https://tinyurl.com/DuurzaamZandweerdContact of bel met 06-14120268.

Vorig artikelWeek van de Digitale Radio DAB+, Koekstad Radio doet ook mee
Volgend artikelVan schoolplein naar buurtplein, Okkenbroek