DEVENTER – Dinsdagochtend is het Borgerlerbad de Zwem4Daagse van start gegaan. Van 12 tot en met 15 juli is de 52e editie van de Zwem4Daagse van Deventer. Volwassenen trotseerde zwemafstanden van zo’n 500 meter per dag en kinderen 250 meter per dag.

Exact om 7.00 uur gingen vanmorgen de eerste deelnemers het water in voor de Zwem4Daagse van Deventer! De Zwem4daagse duurt van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 juli, deelnemers kunnen zwemmen van 7.00 tot 20.30 uur.

Tussen 14.00 en 18.30 uur is het overigens niet mogelijk binnen te zwemmen omdat het binnenbad in gebruik is. Deelnemers die een dag niet deelnemen kunnen op een andere dag een dubbele afstand zwemmen.

Na het banenzwemmen tijdens de Zwem4Daagse is het tevens mogelijk aansluitend recreatief zwemmen in het buitenbad (mits binnen geldende openingstijden).