DEVENTER – Ruim 9 jaar was hij wekelijks te beluisteren op de lokale radio met het programma Radio Sixties Alive waarin de roemruchte jaren 60 werden behandeld.

Met de komst van Koekstad Radio stroomt zijn muzikale bloed weer door zijn aderen en laat hij zijn luisteraars genieten van het nieuwe programma MEMORY LANE elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur waarin de muziekkeuze met nadruk zal liggen in de jaren 60 en 70 en de melancholie door de speakers schallen.

Velen kennen Bert nog als DJ van de Safari Club, City Club in Deventer en Leeren Lampe (Witte bar) te Raalte. Zijn lang gekoesterde wens kwam in vervulling in 1985 met de opening van zijn platenzaak MUSICSHOP DISC waar hij tot augustus 2020 de muzikale scepter zwaaide, maar na 35 jaar het toch tijd vond om een iets rustiger leven te gaan leiden.

Vorig artikelExtra Taalcafés van de Bibliotheek Deventer
Volgend artikelZomer op Klooster Nieuw Sion