DEVENTER – Wil je de Nederlandse taal oefenen? Kom dan naar een van de Taalcafés op de Stromarkt in Deventer of aan de Deventerweg in Bathmen. Sinds kort is het aanbod uitgebreid. Er zijn nu meer mogelijkheden om te oefenen en met elkaar, op een ontspannen manier, bezig te zijn met de Nederlandse taal.

Elke donderdag van 18.30 – 20.00 uur en op vrijdag in de even weken van 10.00 – 11.30 uur kun je terecht in het Taalcafé in de Bibliotheek Centrum op de Stromarkt. Elke dinsdagavond van 19.30-21.00 uur is er een Taalcafé in Bathmen. Deze is in het tweedehands kledingwinkeltje op Deventerweg 3. “Het Taalcafé is een fijne manier om de taal te oefenen en nieuwe mensen te ontmoeten. Je praat met elkaar over praktische onderwerpen die aansluiten bij het dagelijks leven. We zijn blij dat we het aanbod hebben kunnen uitbreiden zodat meer mensen de gelegenheid krijgen om de Nederlandse taal te oefenen”, aldus Patricia Poelmann, coördinator van het DigiTaalhuis.

Voor het Taalcafé is er een vrije inloop. Vooraf aanmelden is niet nodig. Bekijk alle data van de Taalcafés in de agenda op www.bibliotheekdeventer.nl.

Vorig artikelSummer Vibes Chill Party in Colmschate op zaterdag 9 juli
Volgend artikelMemory Lane met Bert Bosman op Koekstad Radio