COLMSCHATE – De finales van de 50e editie van de Deventer Tennis Kampioenschappen (DTK) vinden in week 34 plaats op het park van Tennis&Padel Colmschate in Deventer. Er wordt gestreden op donderdag 25 augustus in de categorie 55+, op zaterdag 27 augustus in de categorieën 35+ en jeugd en op zondag 28 augustus in de categorie 17+. De toegang is gratis, dus kom gerust een kijkje nemen!

Op bijna alle parken van de 8 Deventer tennisverenigingen zijn er de gehele week DTK-wedstrijden te bewonderen. Met meer dan 500 inschrijvingen is de DTK één van de grootste tennistoernooien in de regio. De organisatie is in handen van de Stichting Deventer Tennis.

Tennis&Padel Colmschate is tijdens dit jubileumjaar de gastheer voor de finales en het afsluitende grote feest op de zaterdag. Een hele klus, waarvoor zich diverse vrijwilligers belangeloos inzetten. Het hele park is extra feestelijk aangekleed. Naast het mooie clubgebouw wordt op het terras een stretchtent geplaatst, waar het feest op de zaterdag plaats zal vinden. Compleet met een life band natuurlijk. Het feestthema, “Around the World”, neemt spelers en bezoekers mee in een wel heel speciale reis!

Bij Tennis&Padel Colmschate kun je ook padellen, de snelst groeiende sport in Nederland. Het lijkt op tennis, maar je speelt op een kleiner veld gescheiden door een net en omringd door wanden. Deze mag je tijdens het spelen ook gebruiken en dat maakt het spel bijzonder spectaculair. De banen zijn druk bezet, dusdanig, dat er over uitbreiding wordt nagedacht. Tijdens de DTK zijn er op vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur demonstratiewedstrijden padel te bewonderen.

Tennis&Padel Colmschate beschikt over een heel fraai aangelegd park met 7 tennisbanen en 2 padelbanen. Voor € 50,= kun je als senior tot en met het einde van het jaar onbeperkt tennissen en padellen. Kijk op onze website voor meer informatie:  www.tennispadelcolmschate.nl.