DEVENTER – Zondag 4 september vindt op de Brink in Deventer de tweede Grote Zomerbrocante plaats. Het is dé tijd van het jaar om te oogsten én brocanteurs nemen hun schoonste waar mee. Om je vingers bij af te likken zo mooi!

De Brink is hét stadsplein van Deventer, tevens één van de fraaiste pleinen van Nederland omzoomd met zonnige terrassen en lommerrijk groen van oude kastanjes. Waan je je een zomerdag lang in een Franse ambiance als op een plein in de Provence. Verliefd slenterend over de brocanteboulevard vind je spontaan bij één van de ruim 40 stands dat aparte stuk wat je al zo lang zoekt, wat deze zondag onvergetelijk maakt. Van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout!

Van stoere tuinbanken, opgeknapte Franse stoeltjes, tafellinnen, prachtige serviezen, bestek, glaswerk, oud speelgoed en schilderijen tot toffe retro, vintage kleding, zilver, sieraden, bouwmaterialen, lampen en deurklinken, van fraaie bustes en frêle korsetten. tot bohemien, boudoir, industrieel en puntgave avant-garde kitsch.

Kortom; een dag voor fijnproevers en liefhebbers van brocante en het Franse leven. Met esprit wordt de Brink een zondag lang omgetoverd in een vrolijk lint van kijk- en snuffelplezier. Pluk-de-dag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.facebook.com/brocanteaandeijssel.

Vorig artikelDe Week van Lezen en Schrijven
Volgend artikelSpeelgoedmuseum strijdt voor titel kidsproof