In september zijn er meerdere evenementen in speelparadijs Monkey Town Apeldoorn. De speeltuin organiseert een speciale avondopenstelling voor kinderen met een beperking en houdt later in september een pannenkoekenfeest tijdens een avondopening met live entertainment.

Avond voor kinderen met een beperking

Monkey Town Apeldoorn ontvangt jaarlijks veel kinderen van allerlei leeftijden en achtergronden. Op 15 september wil eigenaar Diederik Miedema kinderen voor wie een bezoek niet altijd praktisch mogelijk is, de kans geven om Monkey Town toch te bezoeken. “Monkey Town is natuurlijk een te gekke omgeving, maar kan voor kinderen met een beperking ook uitdagend zijn. Om ook deze kinderen de kans te geven om ons te bezoeken, organiseren wij op 15 september een speciale avondopenstelling’’, aldus Diederik. Tijdens deze opening ligt het aantal gasten zeer laag en zal bijvoorbeeld de muziek uitgezet worden.

Het eerste blok, voor jongere kinderen, start om 17:15 uur en eindigt om 18:45 uur. Het tweede blok start om 19:00 uur en loopt tot 20:30 uur. Het aanmelden kan door te mailen naar apeldoorn@monkeytown.eu. Genodigden krijgen maximaal 11 september bericht van het speelparadijs. “Wij vragen wel aan iedereen om in grote lijnen de beperking te vernoemen, zodat wij een zo goed mogelijke indeling kunnen maken. Het kan gaan om welke fysieke of mentale beperking dan ook.”

Oehlie & Rogier vieren het Pannenkoekenfeest

Op zaterdag 24 september komen Oehlie en Rogier de boel op stelten zetten tijdens het Pannenkoekenfeest in de speeltuin in Apeldoorn. Tijdens dit feest met live entertainment krijgen kinderen de kans om voor één keer in de avonduren Monkey Town Apeldoorn bezoeken.

Gasten zijn op zaterdag 24 september welkom vanaf 17:30 uur en kunnen blijven tot 20:30 uur. Gedurende de avond verzorgt entertainer Rogier de Avonturier het entertainment. Hij neemt ook de mascotte Oehlie mee als speciale gast. Diederik Miedema: “We krijgen vaak de vraag van kinderen of ze niet mogen blijven avondeten en daarna nog bij ons kunnen spelen. Met dit Pannenkoekenfeest hebben ze nu daadwerkelijk die kans.” Tickets zijn per direct aan de kassa te koop voor € 9,95. Dit is inclusief entree, onbeperkt ranja en twee pannenkoeken. “We raden iedereen aan om vooraf de tickets te kopen aan de kassa. Er zijn op de avond zelf ook tickets verkrijgbaar, maar de beschikbaarheid is beperkt.”