DEVENTER – Dubbele gevoelens vandaag in Nijmegen. Go Ahead Eagles kwam op een 1-3 voorsprong tegen N.E.C., maar stapte door doelpunten van Magnus Mattsson (2-3 in de 78e minuut) en Philippe Sandler (3-3 diep in de extra speeltijd) niet met drie, maar met één punt van het veld. Een punt dat overigens wél betekende dat de ongeslagen reeks werd uitgebreid naar zes competitieduels op rij.

Het bezoekje aan Nijmegen betekende de derde wedstrijd in één week tijd voor de ploeg van René Hake. Na het 1-1 gelijkspel van vorige week zaterdag tegen SC Heerenveen werd er afgelopen woensdag met 3-1 gewonnen van Helmond Sport in het toernooi om de TOTO KNVB Beker. Vergeleken met het duel tegen de Friezen vielen er twee wijzigingen te noteren aan Eagles-zijde: Enric Llansana en Bas Kuipers werden vervangen door de van een blessure teruggekeerde Evert Linthorst en José Fontán.