DEVENTER – Wie kent Ernst von Ende niet? Iedere woensdagmiddag was hij het gezicht van Spelen op de Brink. Helaas heeft hij wegens hoge leeftijd deze leuke activiteit moeten stoppen. De kinderen zullen hem missen!

Op zondag 25 september heeft Ernst von Ende op 80-jarige leeftijd afscheid genomen van Spelen op de Brink. Ernst von Ende is een bekend gezicht op de Brink, hij was ruim 20 jaar iedere woensdagmiddag te vinden op dat mooie plein in Deventer. Hij hielp kinderen bij Spelen op de Brink en legde o.a. uit hoe ouderwetse tollen werkten. Ook repareerde Ernst het kapotte speelgoed.

Ernst kreeg van het bestuur van Spelen op de Brink een boeket en een mooie kalender met foto’s van zijn werk op de Brink. Alle kinderen en vrijwilligers van Spelen op de Brink zullen Ernst erg missen. Hopelijk komt hij af en toe nog langs om te kijken hoe het gaat op de Brink.

Vorig artikelDag en nacht werk aan het spoor
Volgend artikelDoe mee aan het onderzoek fietsparkeren