DEVENTER – Op een mooie locatie aan de Kazernestraat 4 in Deventer vind je Moonchild Baby Spa. In een fijn en knus pand bieden wij rust en ontspanning met een wellnesscentrum voor je baby.

Afgelopen zomer hebben Daisy en Harry het stokje overgenomen van de vorige eigenaresse. Na het volledig eigen te hebben gemaakt op het gebied van behandelingen én het aanbod met behandelingen en babyproducten te hebben uitgebreid, vinden we het hoog tijd om een opening te houden!

Moonchild staat voor; ontdekken, genieten en ontspannen. Dit zie en voel je dan ook terug in de sfeer die het uitstraalt, zachte speciale babymuziek en heerlijke rustgevende geuren. Er zijn al genoeg prikkels overal, bij Moonchild mogen jij en je kindje ontspannen!

Graag ontmoeten wij je op onze open dag op zaterdag 29 oktober a.s. Wij maken graag kennis met je en staan klaar voor alle vragen. Ook als je alleen even wil rondsnuffelen, ben je van harte welkom! Parkeren kan in Q-Park Boreel, Boreelplein 45 in Deventer.

Lukt het niet om deze datum te komen? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op via www.moonchildspa.nl.

Vorig artikelDe Ulebelt zoekt bomenredders voor Babybomenactie
Volgend artikelDe nieuwe Code Rood Geel Podcast