DEVENTER – De vele vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties maken het leven in Deventer en omgeving een stuk mooier. Dat verdient waardering! Deventer Doet en de Gemeente Deventer reiken eind dit jaar de gemeentelijke vrijwilligersprijzen uit. En jij mag meebepalen wie in aanmerking komt voor deze vrijwilligersprijzen.

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een bos bloemen?
Op dinsdag 7 december geeft Deventer Doet iedereen de gelegenheid om iemand die vrijwillig geholpen heeft te bedanken met een boeket bloemen. Die dag worden 500 boeketten bij vrijwilligers aan huis uitgedeeld. Wie wil jij bedanken met een bos bloemen? Je buurman die altijd voor iedereen klaarstaat? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? Je kent er vast wel één! Geef hem of haar op via het formulier op www.deventerdoet.nl/waardering en  Deventer Doet zorgt voor de rest.

Welke vrijwilligersorganisatie verdient de vrijwilligersprijs?
Naast de waardering voor de vrijwilligers is er ook de waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties. Welke vrijwilligersorganisatie verdient deze waarderingsprijs van € 500,-? Nomineer deze organisatie via het formulier op www.deventerdoet.nl/waardering.

Naast digitaal nomineren zijn er ook op meerdere plekken in de stad (zoals in het stadhuis, bibliotheek, supermarkten, buurthuizen e.d.) ansichtkaarten en een bijbehorende inlever box waar de ansichtkaarten meteen ingeleverd kunnen worden.

Meer informatie over alle acties én het nomineren vind je op: www.deventerdoet.nl/waardering.

Vorig artikelRouwwandeling Humanitas oktober 2022
Volgend artikelDe Ulebelt zoekt bomenredders voor Babybomenactie