Advies in goed slapen steeds wordt meer maatwerk. Waar de consument voorheen eens per 10-15 jaar een harder of zachter matras koos, wordt nu een profiel MATRAS  gekozen. Het is een wereld van verschil”, weet Henk van ’t Hof van Slaaphof Slaapcomfort in Harderwijk.

IEDER LICHAAM IS ANDERS – dus maatwerk is nodig.
,,Maar of het om schoenen, brillen of een bed gaat; ieder mens en lichaam is anders. Wij kijken heel sterk naar verschil in postuur: een man met brede schouders of vrouw met brede heupen. Gewicht speelt een rol, maar veel minder dan mensen denken”, aldus Van ’t Hof.

METING VAN HET LICHAAM- meten is weten
Daarom doet Slaaphof Slaapcomfort in eerste instantie een DNA meting: een profielmeting van het lichaam. “Schouders, taille en heup worden opgemeten. De meting van het lichaamspostuur is van toepassing op het matras én de bodem. Het profiel dat bij jou past zorgt dat je goed ligt, doordat het bij schouders, taille en heup de ondersteuning geeft die je lichaam nodig heeft.

NACHTRUST VERBETEREN – Fitter en meer weerstand.
Ook kijkt Slaaphof Slaapcomfort steeds meer naar omstandigheden die de nachtrust beïnvloeden. Bepalende factoren zijn alcohol, cafeïne, verandering in biologische ritme, werkdruk, stress, de verhouding in- en ontspanning en mobiel schermgebruik. ,,Door een druk leefpatroon gaan veel mensen overprikkeld naar bed. Diepe slaap verschuift dan naar lichte slaap met alle gevolgen van dien.

MEER KEUZE – minder reizen
Met meer merken onder één dak kan de klant beter vergelijken. Met ruim 33 jaar ervaring geven ze bij Slaaphof is uitstekend advies en wordt er met een eigen servicedienst geplaatst. Wel zo goed!

Slaaphof Slaapcomfort

Deventerweg 2 Harderwijk

Tel: 0341-410164

www.slaaphof.nl