DEVENTER – Veel mensen willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee te beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover vertellen we tijdens info-avonden bij het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. Het kost niets. Je moet je wel online aanmelden, want er is beperkt ruimte.

De energiecoaches van het Duurzaamheidscentrum geven uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je beurs, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

Elke laatste woensdag van de maand een gratis infoavond over energiebesparing.
De eerstvolgende is op 28 december 19:00-21:00 uur.

Aanmelden via de website van het Duurzaamheidscentrum dcddeventer.nl

Vorig artikelLucas Brinkhuis verkozen tot lijsttrekker GroenLinks Overijssel
Volgend artikelProgramma bekend: Deventer viert in 2023 het Hanzejaar