DEVENTER – In het sportjaar 2022 zijn er mooie sportprestaties neergezet. Diverse sporters en sportteams uit Deventer hebben weer uitmuntende verrichtingen geleverd op sportief vlak. Sportverenigingen hebben weer mooie (sportstimulerings)projecten opgezet voor leden of om inwoners uit de gemeente Deventer in beweging te krijgen. Daarnaast timmeren ook scholen op het gebied van sport en bewegen flink aan de weg.

Op dinsdag 28 maart 2023 organiseert Sportbedrijf Deventer de jaarlijkse Deventer Sportverkiezing in theater Mimik. Hier krijgen bezoekers antwoord op de vraag wie met de prijzen naar huis gaat voor de geleverde prestaties.
Iedereen kan voor de Sportverkiezing weer sporters, sportteams, projecten en scholen voordragen voor een nominatie. Categorie├źn waarin de prijzen worden verdeelt zijn:

– Topsportprestatie 2022
– Sporttalent 2022
– Breedtesportprestatie 2022
– Sportinitiatief 2022
– Sportiefste School 2022

Voor de Deventer Sportverkiezing 2022 dient de prestatie te zijn neergezet in de periode van 1 januari 2022 t/m 31 december 2022. Kijk voor alle informatie over de Deventer Sportverkiezing en het voordragen van een nominatie op www.sportbedrijfdeventer.nl/sportverkiezing.
Voordragen voor een nominatie kan tot en met 31 januari 2023.