DEVENTER – Op kerstavond, zaterdag 24 december, zet Geloofsgemeenschap Het Penninckshuis de deur open voor een samenzijn met kerstliederen, een kerstverhaal, kaarslicht en een gebed om vrede, het aloude Bijbelverhaal, een kerstboom en chocolademelk & glühwein toe. Iedereen is welkom.

Wie weet zal het sneeuwen op kerstavond, dit jaar. Liever niet natuurlijk, want sneeuw betekent kou en kou betekent dat de kachel hoog moet. Dat is voor veel mensen geen prettig vooruitzicht met de huidige energieprijzen. Maar wat kunnen we dan doen om op kerstavond toch alvast wat in de stemming te komen voor kerst?

Wel, u zou naar het Penninckshuis kunnen komen aan de Brink (weet u wel, die prachtige kerkzaal, verstopt achter de winkel van ‘Deventer Marketing’ – de VVV). Daar wacht u een samenkomst met veel zingen en genieten van de sfeer en het samenzijn en met een oud maar ook zo vertrouwd verhaal.

Laagdrempelig en bedoeld voor iedereen, of je nu gewoon alvast in de stemming wilt komen, of dat de dienst op kerstochtend niet uitkomt, of je nu een vaste bezoeker van onze diensten bent, of dat je nog nooit in het Penninckshuis bent geweest. Wees welkom!

Deur open: 19.15 uur. Aanvang: 19.30 uur (tot ongeveer 20.30 uur).

Vorig artikelGeslaagd uitje door Stichting Deventer Bijzonder
Volgend artikelWinterse sferen in de kerstvakantie bij de Ulebelt