DEVENTER – Technisch manager Paul Bosvelt heeft zijn verbintenis met Go Ahead Eagles tussentijds met één jaar verlengd. Bosvelt – die nog een contract had tot en met de zomer van 2024 – blijft nu tot medio 2025 aan bij de club.

“Ambitie wordt niet altijd bepaald door de grootte van een club waarvoor je werkt, maar meer door de groeimogelijkheden die er zijn”, geeft Bosvelt aan. “Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat ik een goed gevoel heb bij het DNA van een club. De rol van technisch manager zou ik daarom ook niet zomaar ergens anders kunnen bekleden. In Deventer ben ik op mijn plek en hebben mijn gezin en ik onze draai gevonden. Om dan te verkassen, dat doe je niet zomaar. Bovendien zie ik na vijf jaar als technisch manager bij Go Ahead Eagles nog steeds voldoende uitdaging om er méér uit te halen door met de club nóg meer stappen te maken, nóg stabieler te worden. Het is voor mij de reden geweest om mijn contract met een extra jaar te verlengen tot medio 2025.”

Vorig artikelWensboom succesvol bij Streekmarkt op Grote Kerkhof
Volgend artikelVeenoordkolk en Teugse kolk deels dicht voor wandelaars en honden