DEVENTER – Tesfaldet Tekie en Go Ahead Eagles hebben in overleg besloten om de onderlinge overeenkomst te ontbinden. De middenvelder keert per direct terug naar Zweden om zich daar te richten op het vervolg van zijn voetbalcarrière.

Technisch manager Paul Bosvelt: “Gisteren had ik een gesprek met Tesfaldet, waarin hij zijn gevoel aangaf. Het is veelzeggend dat een speler zelf met het verzoek tot ontbinding van zijn contract komt en het was dan ook logisch voor ons om samen te kijken naar een goede oplossing. Het is spijtig voor beide partijen dat het niet gelopen is zoals we vooraf hadden gehoopt. Neemt niet weg dat we Tesfaldet bedanken voor zijn inzet en hem veel succes wensen met het vervolg van zijn carrière.”

Vorig artikelStart jouw eigen Kipperij in Deventer
Volgend artikelOude Mariakerk kloppend hart van Hanzejaar Deventer