COLMSCHATE – Alle 45-plussers die zijn opgegroeid met muziek van de jaren 70 en 80 kunnen hun hart ophalen. Op zaterdag 4 maart gaat vanaf 20.30 uur DokFever Partynight van start in zalencentrum het Hof van Colmschate aan de Holterweg in Deventer. DokFever begon een aantal jaren geleden op het Havenkwartier maar op deze veel ruimere locatie kun je terecht in twee muziekzalen én een café waar heerlijk kan worden bijgepraat en een hapje en drankje kan worden genuttigd!

Op 4 maart komen de jaren 70 en 80 komen weer helemaal tot leven. In de discozaal draaien de dj’s hun swingendste vinyl en in de bandzaal staat de gerenommeerde band Try Out. Try Out is een doorgewinterde 6-persoons formatie die flink wat soul, dance en disco hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 zullen spelen waaronder nummers van Earth, Wind and Fire, Stevie Wonder, Rose Royce, James Brown, Aretha Franklin en Brand New Heavies. Try Out speelde al heel wat (bedrijfs)feesten, bruiloften, cafés en discotheken plat. Daar krijg je toch zin van. Dit wil je niet missen!!

Goede reden om vrienden, buren en familie mee te nemen want feesten doe je samen!!

Toegangskaarten kosten veertien Euro en zijn verkrijgbaar op www.DokFever.nl.