DEVENTER – Ervaar je huidproblemen of wil je jouw huidconditie verbeteren? Jane Huidzorg is sinds 1 maart te vinden in Gezondheidscentrum de Kuip en biedt een breed scala aan behandelingen. Denk hierbij aan de behandeling van acne, littekens, rosacea, huidveroudering, pigmentvlekken, vaatjes, steelwratjes, overmatige haargroei of ouderdomsvlekken.

Als huidtherapeut kan ik een belangrijke rol spelen in het voorkomen, omgaan met en behandelen van allerlei huidproblemen. Het is fijn om te zien wanneer mensen na een behandeltraject weer lekker in hun vel zitten en tevreden de deur uitgaan. Veel mensen hebben namelijk te maken met huidproblemen, maar gelukkig is hier vaak meer aan te doen dan je denkt.

Acne behandelen

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarvoor je bij mij terecht kunt. Peelings kunnen een goede optie zijn om dit aan te pakken. De zuren in een peeling verwijderen de bovenste laag van de huid, de dode huidcellen laten hierdoor makkelijker los. Daarnaast verminderen ontstekingen, zal de huidbarrière verbeteren en wordt de huid egaler en rustiger. Een peeling kan ook gunstige effecten hebben op acne littekens.

Een stralende huid

Wist je dat huidveroudering al begint vanaf je 20e levensjaar? De snelheid en mate waarin dit proces optreedt kan te maken hebben met erfelijkheid, blootstelling aan zonlicht, roken, voeding of hormonen. Met een huidverbeterende behandeling kun je dit proces vertragen. Microneedling in combinatie met mesotherapie kan bijvoorbeeld helpen om de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren. Hierdoor krijg je een stevigere huid, minder fijne lijntjes en een egale teint. Microneedling met mesotherapie is bovendien ook inzetbaar voor meerdere huidproblemen.

Wil je weten wat ik voor jouw huid kan betekenen en welke huidproblemen ik nog meer kan behandelen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak:

https://janehuidzorg.nl/

info@janehuidzorg.nl

0657916181