DEVENTER – Het gaat weer gebeuren: Theater in de huiskamer op zondag 16 april!
Sinds 2005 wordt er theater gespeeld door lokale theatergroepen rondom het Grote Kerkhof. De Tour stond even in de pauzestand, maar is nu weer terug.

Rond het Grote Kerkhof laten 5 Deventer theatergroepen een breed scala aan theatervormen zien. Van teksttheater tot aan improvisatietheater en alles daartussenin.

Deventer Stadsgidsen nemen groepjes publiek mee naar5 huiskamertheaters rond het Grote Kerkhof. In elk “theater” wordt het publiek door de spelers verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Contact tussen publiek en spelers in optima forma.

Onderweg van het ene theater naar het ander theater zal de begeleidende Stadsgids vele wetenswaardigheden vertellen over de historie van het Grote Kerkhof. En in de pauze is er een drankje op verschillende locaties. Organisatie is in handen van Kunstcircuit Deventer ism Stichting Levendig Lebuinus.

Aan HuiskamerTheaterTour doen mee: Betti serveert, Blauwe Maandag, Ja!theater, PlusLeo en De Schalmspelers. 13.30 uur inloop Lebuinuskerk tot circa 17.00 uur

Zie voor kaarten en meer info: www.kunstcircuit.nl

Vorig artikelGa goed voorbereid op stap met 123Advies tijdens de NVM open huizen dag
Volgend artikelMeedoen met de Paasbridge in Bathmen