BATHMEN – Weet je dat er in Bathmen al meer dan 50 jaar wekelijks bridge gespeeld wordt bij de plaatselijke Bridgeclub? Veel van onze leden uit Bathmen en de omliggende plaatsen spelen hier al lang met veel plezier. Graag zouden we meer nieuwe leden welkom willen heten in onze gezellige club.

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen (dat in september begint) willen wij een mooie gelegenheid bieden om de prettige sfeer op onze club te komen proeven. Daarom nodigen we bridgers met (een beetje) ervaring graag uit om deel te nemen aan onze Paasbridge die gehouden wordt op donderdagavond 6 april.

Misschien denk je dat je te weinig ervaring hebt om mee te kunnen doen? Weet dan dat we in verschillende lijnen spelen, zodat je altijd spelers tegenkomt van ongeveer gelijke sterkte. Bridgen is helemaal niet moeilijk, maar leuk. Clubbridge is echt leuk, dat zul je op onze Paasdrive ervaren. Als je dan nog aarzelt, dan kunnen wij altijd helpen om in de komende maanden alvast je spelniveau een beetje op te krikken, zodat je met veel plezier in het nieuwe seizoen kunt aanschuiven op de donderdagavond bridge in Cultuurhuus Braakhekke.

Opgeven voor de Paasbridge kan tot 3 april a.s. bij Sandra Leppen tel 06 – 46 54 54 54 of via e-mail aan bcbathmen@gmail.com.

Vorig artikelHuiskamerTheaterTour rond Het Grote Kerkhof
Volgend artikelJeroen van Inkel opent de Koekstad 500 op Goede Vrijdag 7 april