DEVENTER – Niemand minder dan Jeroen van Inkel opent op 7 april de Koekstad 500, de mooiste 500 platen aller tijden. Het was de wens van Koekstad Radio 94.4 fm baas Jeroen Schoppema. “Van Inkel is voor mij de radioheld aller tijden. Sinds Curry en Van Inkel is hij mijn DJ waar ik veel van heb geleerd en het radiovirus van heb gekregen”, vertelt Jeroen Schoppema.

Jeroen Van Inkel doet de aftrap om 09.00 uur op 7 april. Tot 2 april kun je nog jouw 15 mooiste platen doorgeven aan Koekstad Radio 94.4 fm. Ook Bauke Reitsma, de beiaardier in Deventer, doet mee. Hij speelt de top 10 op zijn carrilon vanaf de Lebuinus kerk.

Koekstad Radio luister via 94.4 FM | DAB+ kanaal 6D of met de JUKE app

Vorig artikelMeedoen met de Paasbridge in Bathmen
Volgend artikelKenniscentrum Oncologie kijkt met plezier terug op verwendag