DEVENTER – De Deventer Oranje Vereniging organiseert in samenwerking met de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel het Oranjefeest van Deventer in het Worpplantsoen. Er treden drie bands op en de opbouw van de line-up is voor elk wat wils. Het parkconcert is van 13 tot 17 uur en de toegang is gratis. Vier dit jaar Koningsdag in het Worpplantsoen.

Om 13.00 uur begint Face the Melon en zorgt voor Indie en Americana rock. Deze akoestische band uit Deventer bestaande uit drie muziekvrienden die al jarenlang actief zijn in de Nederlandse muziekscene. Ze spelen nu het liefst bekende en minder bekende indie/rock/americana covers.

Rond 13.45 uur krijg je Nederlandstalige levensliederen voorgeschoteld door de Mannen van Lood. Zij vieren meteen hun 10-jarig bestaan! De liedjes van de Mannen van Lood zijn een fijn samenraapsel van muzikale genialiteit en scherpzinnige teksten. En ze liggen ook nog eens zó goed in het gehoor dat je ze direct mee kunt zingen!

Om 15.30 uur gaan we swingend verder met de 9-koppige band Forza Funk. Funky dance classics en swingin’ disco-hits uit de seventies en eighties, afgewisseld met groovy ballads: Earth, Wind & Fire, Chic, Sister Sledge, Incognito, Chaka Khan, Alain Clark, Al Jarreau, Lisa Stansfield en vele anderen. Natuurlijk mag new soul niet ontbreken zoals Trijntje Oosterhuis, Joss Stone, Bruno Mars, Waylon en de Ladies of Soul. De energie en aanstekelijke dance-music maakt dat ieder optreden een feest wordt! Dat beloven we!

Nadere programma informatie: www.muziekkoepelneringbogel.nl