BAAK – Het is voor het eerst dat bij Oortgiese Campers een Paas show wordt georganiseerd! Normaal gesproken is de voorjaars show al een stuk eerder maar 2023 is een bijzonder jaar!

Oortgiese Campers viert dat het al weer 10 jaar geleden is dat Joost en Janno het stokje overnamen van Han en Linda Oortgiese. Vandaar dat er dit jaar  is gekozen voor een  Paas Show waar groots wordt uitgepakt. Het is tijd voor een extra leuk feestje aldus beide heren.

10 jaar geleden namen Janno en Joost de 3 huur campers over van Han en Linda met het idee dat na enkele jaren het doel van 10 stuks wel behaald zou zijn.

Met een actuele huurvloot van 57 campers is die doelstelling zeker gehaald. Daar is het echter niet bij gebleven. Inmiddels worden er per jaar gemiddeld 150 verkochte campers overgedragen aan hun nieuwe blije baasjes en zijn de onderhoudswerkplaatsen voor zowel het voertuig als het camperdeel goed gevuld.

Onze hobby is redelijk uit de hand gelopen lacht Janno.” De camper is voor ons allebei het ultieme middel om van onze vrije tijd en gezin te genieten.” Hoe mooi als je die passie kunt delen met zoveel mensen!

Uiteraard kunnen de beide heren dit allemaal niet meer alleen bolwerken. Het Oortgiese team bestaat naast beide heren inmiddels uit 11 vaste krachten. Daarnaast is er nog een vaste groep van pensionado’s die met enige regelmaat bijspringen. Zonder dit fantastische team hadden wij dit alles niet kunnen bereiken aldus Janno. Het is prachtig om te zien dat iedereen zich met dezelfde passie inzet voor onze klanten en dat wij er als een familie samen staan.

Al weer 5 jaar geleden werd de oude locatie, met pipowagen als hoofdkantoor, ingeruild voor het 8000m2 grote terrein aan de Zutphen Emmerikseweg. Dit was een gigantische stap vooruit op het gebied van de beschikbare ruimte. Zowel het buiten terrein als de ruimte in de werkplaatsen keer leek eindeloos leek. Na 5 jaar staat het terrein echter al weer bommetje vol, en zijn ook alle werkplaatsen goed gevuld. De Pipowagen werd ingeruild voor een heus kantoorpand waar de klanten nu gemoedelijk ontvangen kunnen worden met een kopje koffie.

Soms wordt er nog wel eens met weemoed terug gedacht aan die pipo wagen tijd die ook zeker zijn charmes had.  Maar ook al is het bedrijf gegroeid, de doelstelling blijft  hetzelfde. De klant op een persoonlijke en gemoedelijke manier  helpen.  “Wij blijven met zijn allen er iedere dag weer voor gaan om iedereen hier met een lach van het terrein af te laten gaan”  Hoe mooi is dat, aldus Janno.

Op 8 en 9 april staat het terrein van Oortgiese Campers weer goed gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot. De huurvloot van 2023 zal grotendeels te zien zijn en daarnaast zal er (ondanks de nog steeds grote schaarste in camperland) weer een mooie selectie aan top Occasion campers staan.

Tevens is er een primeur! Naast Dethleffs,Sunlight en het Amerikaanse Thor is Oortgiese Campers ook dealer geworden van het merk Etrusco. Dit merk wat ook onder de hymer groep valt wordt dit jaar voor het eerst in Nederland gepresenteerd en Oortgiese Campers is 1 van de 3 dealers in Nederland. Het merk Etrusco is een dochter van het merk Laika en wordt in dezelfde fabriek in Italië gebouwd.  De eerste Etrusco camper die geleverd is in Nederland zal op de Paas Show te bewonderen zijn.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

Vorig artikelBoekpresentatie Bart Ros bij Boekhandel Broekhuis
Volgend artikelBekijk hier de hele Koekstad 500