DEVENTER – Donderdagavond 6 april ontvangen wij Bart Ros bij Boekhandel Broekhuis Deventer voor de boeklancering van het fotoboek ‘Buitengewoon Deventer, een buitengewone stad’.  Dit nieuwe fotoboek is alweer het derde overzichtsboek van Bart Ros over het buitengewoon fotogenieke stad Deventer. Stadsgids en stadshistoricus en schrijver Henk van Baalen intervieuwt Bart Ros over de totstandkoming van het nieuwe boek. 

 Buitengewoon Deventer

Dit boek is ontstaan uit de liefde voor de mooie stad Deventer en haar ligging aan de IJssel. De stad met veel historie en evenementen waar altijd wel wat te fotograferen is. In dit boek vind je niet alleen meer dan honderd beelden van Deventer, maar ook beelden uit de omgeving. Van oude gebouwen, tot beelden van de uiterwaarden, het blauwe uur en de zonsondergangen van de stad.

 

Bart Ros

Bart Ros is architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen. Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maak ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren per jaar leuke fotowalks.

Vorig artikelHerdenking Colmschate bevrijd
Volgend artikel8 en 9 April Grote Paas Show bij Oortgiese Campers