DIEPENVEEN – Boomkwekerij en Tuincentrum G. Gooiker is al meer dan 50 jaar een paradijs voor plantenliefhebbers. Wij zijn een echt buitenplanten tuincentrum met een zeer uitgebreid assortiment planten. Op onze nieuwe site ggooiker.nl kun je onder assortiment de planten vinden die wij standaard in het assortiment hebben.

Vaste planten en struiken in pot zijn gedurende de maanden maart t/m oktober beschikbaar. Bomen, struiken en fruitbomen uit de volle grond van november t/m half april. Eenjarige zomerbloeiers zijn vanaf half april  tot in de zomer leverbaar. Volop kleur met goede sterke soorten.

De afgelopen jaren zijn wij een andere weg ingeslagen en hebben we besloten dat we geen bestrijdingsmiddelen meer gebruiken. De kwekerij heeft een boost gekregen wat betreft gezondheid en veerkracht. Dit doen we door ieder jaar bladcompost op te brengen. Lavameel en bentoniet voegen we toe om de planten van binnenuit sterk en gezond te houden! 

Vorig artikelDickens Festijn Deventer wint publieksprijs Gouden Giraffe
Volgend artikelKoop nu extra voordelig jouw verf bij De Voordeelmarkt tijdelijk extra 20% korting!