DEVENTER – Veel kinderen tussen 0 en 18 jaar die wij helpen in hun ontwikkeling willen graag af en toe logeren. Alleen is logeren voor hen niet vanzelfsprekend. Omdat zij of hun ouders een hulpvraag hebben. Voor deze kinderen zoekt Zozijn Kind & Jeugd logeerouders! Als logeerouder ontvang je een vergoeding.

Logeerouders vertellen

Helga: “Omdat ik graag voor iemand zorg, logeren bij ons op de boerderij afwisselend meerdere kinderen. Sommige hebben een lichamelijke en een verstandelijke beperking.” Nancy en Yvette vormen samen een logeergezin: “We hadden ruimte in huis en in onze agenda. Het is zo mooi om te zien hoe onze logé zich heeft ontwikkeld en dat we daar een steentje aan bij hebben gedragen. Door de coördinator van Zozijn werden we begeleid en kregen we handvatten om goed met onze logé om te kunnen gaan.” Bernadet: “Voor vragen kunnen we altijd bij Zozijn terecht.”

Is logeerouder worden misschien iets voor jou?

En wil je weten wat dit in de praktijk betekent? Kom dan naar onze informatieavond (ook online te volgen). Logeerouders én wij vertellen je er graag meer over:

. – .
,

Check voor meer info en aanmelden onze site: www.zozijn.nl/logeerouder-worden

Vorig artikelZwaar ongeval op het Pothoofd tussen 2 auto’s
Volgend artikelMini Museum met diorama’s op Station Deventer