DEVENTER – Op maandag 15 mei kunt u tussen 11.00 uur en 14.00 uur uw statiegeldflessen inleveren bij Dewes van Lohuizen, Kon Wilhelminalaan 37 in Deventer (wijk Keizerslanden). Zelf inleveren en het geld geven of overmaken kan natuurlijk ook.

Het geld gaan ze gebruiken voor de kosten van de praktijklessen van de school. Daarvoor zijn lessen op papier nodig en voor sommigen vakken ook materialen. Te denken valt aan materiaal om te kunnen laten zien hoe elektrische aansluitingen gemaakt moeten worden en hoe je met schakelaars lampen kunt laten branden. Of spullen voor scheikundige proeven. Ook zijn bij de lessen naaistoffen nodig, waarmee de lagere schoolkinderen bijvoorbeeld knoopsgaten kunnen maken.

Wilt u meer doen: doneer op NL37 INGB 000 93 94 095 t.n.v. Stichting Vrienden van Mikondo en vermeldt “Les”. Meer informatie over de stichting vindt u op www.mikondo.nl.

Vorig artikelGratis abonnement bibliotheek tot en met 26 jaar
Volgend artikelKom 13 mei naar korenmolen “De Leeuw” in Lettele (Oude Molen)