DIEPENVEEN – Wij hebben voor de zonnebloem afdeling Diepenveen vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli loten verkocht om de kas te spekken. Dit hebben we gedaan met een geweldig team gastvrouwen en -heren. Door die inzet hebben we wederom gewerkt aan een stuk bekend- en benaderbaarheid in het dorp Diepenveen.

De reacties waren vaak heel overweldigend. Regelmatig hoorde je wat de Zonnebloem betekend heeft (en nog steeds betekent) voor de oudere gasten die we bezoeken en/of een fijne middag bezorgen.

Er was zelfs iemand die geen lot, maar wel een kunst zonnebloem wilde kopen. Bij het doorvragen bleek dat deze vrouw uit de Oekraïne kwam en dat de zonnebloem de nationale bloem van hun land is. We hebben haar toen een zonnebloem gegeven, waarna zij een lot kocht. Ook dat maak je mee als er loten worden verkocht.

Onlangs zijn we nog gezellig een dag met de boot mee geweest. Dit werd door onze gasten als heel fijn ervaren. Door de inkomsten van de lotenverkoop kunnen wij de kosten van onze activiteiten ook voor gasten met een kleine portemonnee mogelijk houden. Wij willen dan ook iedereen bedanken die een lot van ons heeft gekocht.

Namens alle gastvrouwen en -heren,
Zonnebloem afdeling Diepenveen.

Vorig artikelFiguranten gezocht filmopnames Diepenveen
Volgend artikelActie levert € 3000,- op voor Voedselbank Deventer