DIEPENVEEN – Regisseur Tim Oliehoek is druk bezig met zijn nieuwe film ‘De ballonvaarder die uit de lucht kwam vallen’. De Amsterdammer ‘schiet’ zijn opnames met name in de omgeving van Luik, maar ook in Alkmaar, Apeldoorn en binnenkort in Diepenveen. Daarvoor zoekt hij nog figuranten.

Heb jij nog ambities richting het witte doek, kan jij acteren als pakketbezorger of luchtballontoerist meldt je dan aan bij Blue Circle.

Inhoud film
De film gaat over de 37-jarige sierkippenhouder Gaby wiens leven op de kop wordt gezet wanneer een luchtvaarder op het land naast haar boerderij neerstort. Ze woont met haar 6-jarige zoon Kuif, haar norse moeder Mientje en de depressieve haan Bouillion. Gaby verliest niet alleen haar hart, maar ook de grip op haar eigen gecreëerde wereld. ‘De ballonvaarder die uit de lucht kwam vallen’ is een ontroerend verhaal over liefde loslaten, rouw en acceptatie.

Diepenveen
De opnames in Diepenveen zijn gepland op 26 juli, 4, 15 en 16 augustus 2023. De opnametijden verschillen vanaf 08:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond. Regisseur Tim Oliehoek ontving twee Gouden Kalven voor beste drama producties. De 43-jarige Amsterdammer brak door met zijn film Vet Hard, welke succesvol was op het grote doek in 2005.

Vorig artikelVader en zoon Nijenhuis samen in Agrarische Makelaardij en Taxaties
Volgend artikelAlles voor een glimlach