DEVENTER – Goed voorbeeld doet goed volgen. Als raadsopvolger bij Gemeentebelang Deventer kijkt hij al enige tijd mee in de keuken van de lokale politiek. Zodoende heeft hij al de nodige politieke ervaring opgedaan, diverse dossiers leren kennen en ook zijn succesvolle voorganger(s) van dichtbij aan het werk gezien. In het bedrijfsleven (financiële dienstverlening) is hij inmiddels door de wol geverfd.

Nu staat hem naar alle waarschijnlijkheid “een grote eer” te wachten. Gisteren is Lars Wijnhoud voorgedragen als kandidaat-wethouder van gemeente Deventer.
Exact drie weken geleden kondigden wij het vertrek van Liesbeth Grijsen aan naar de provinciale politiek. Sindsdien zijn er door het bestuur van Gemeentebelang Deventer tal van gesprekken gevoerd met mogelijke opvolgers van Liesbeth.

Daar zaten veelbelovende kandidaten tussen, maar begin deze week is unaniem besloten dat Lars Wijnhoud zou moeten worden voorgedragen. Dit nieuws is gisteren met alle fracties in de gemeenteraad gedeeld en dat leverde veel enthousiaste reacties op.
Lars geeft zelf aan het een grote eer te vinden om wethouder te mogen worden van de gemeente waarin zijn voorouders zijn opgegroeid en waar hij sinds enkele jaren ook zelf, op steenworpafstand van het gemeentehuis, met heel veel plezier woont.
Kijk op gemeentebelangdeventer.nl voor meer informatie.

Vorig artikelPolitie houdt controle op Fatbike’s
Volgend artikelRisico’s Burgerhaven maken aanpassing plan noodzakelijk