DEVENTER – Als club al meer dan 120 jaar gevestigd in Deventer. Een stad om trots op te zijn. De IJssel, de Lebuinustoren, de Bergstraat, de skyline, noem maar op. Een stad die in ons hart zit, onder onze huid is gekropen en tijdens seizoen 2023/2024 ook op het nieuwe uitshirt van Go Ahead Eagles prijkt.

Onze stad Deventer heeft een prominente plek gekregen op het uitshirt, dat aankomend seizoen zwart van kleur is en voorzien van gouden lijnen. De voor- en achterkant van het uittenue zijn bedrukt met het watermerk van de oude stadsplattegrond van Deventer. De kleur van het clublogo is aangepast aan de zwarte kleur van het shirt, waarbij op de kraag een karakteristiek knoopje is bevestigd. Het knoopje op de kraag is ook terug te vinden op het thuisshirt, waarbij de drie verticale, strakke, rood-gele banen in het seizoen 2023/2024 traditioneel de basis vormen. De adelaar heeft als watermerk een voorname plek gekregen op de voorkant van het thuistricot.

Uiteraard zijn ook de zes tenuesponsoren op een vloeiende manier verwerkt op het thuis- en uittenue. Hoofdsponsor Betnation staat op de borst, ValidSign en DGS op de rug. LoooX heeft een ‘basisplaats’ op de linkermouw, Hamer Installatietechniek B.V. (uit) en ContrAll (thuis) op de rechtermouw. Op de broek maken de namen van de Vierhouten Groep en Loodgietersbedrijf M. Kramer het Eagles-tenue compleet.

Het nieuwe wedstrijdshirt (zowel thuis als uit) is voor € 69,95 als pre-order te bestellen in de webshop van Go Ahead Eagles (en zal binnenkort uiteraard ook in de Fanstore te koop zijn).
Voor € 29,95 kan het wedstrijdbroekje besteld worden, terwijl de prijs voor de wedstrijdkousen
€ 13,95 bedraagt. Voor de juniormaten hebben Go Ahead Eagles en hoofdsponsor Betnation gezamenlijk besloten om Pleun’s Regenboogijsje op de borst te plaatsen.

Vorig artikelGeert Groote en de Kloof Kansenongelijkheid van Hanze tot nu
Volgend artikelJaarlijks 1,7 miljoen euro extra voor energieambities Deventer