DEVENTER – Nog steeds hebben veel inwoners uit Deventer het financieel zwaar door de inflatie en de hoge energiekosten. Maar ook het ‘gewone’ leven is flink duurder geworden, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen en tanken. Hierdoor zijn velen aangewezen om naar de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank te gaan.

Om de diverse banken te ondersteunen houdt Koekstad Radio 94.4 FM, de radiozender voor Deventer, weer een lokale actiedag om levensmiddelen, kleding en speelgoed in te zamelen. Ook financieel kunnen de diverse banken een donatie gebruiken. Vanwege het grote succes van de actiedag vorig jaar, en de vele positieve reacties hierop, is besloten om dit jaar wederom deze actie op poten te zetten.

Actiedag 30 september 2023

Op zaterdag 30 september van 08.00 tot 18.00 uur gaan de DJ’s van Koekstad Radio 94.4 fm deze actiedag organiseren. De dj’s zullen de hele dag live presenteren en gasten ontvangen in de studio. Ook kun je plaatjes aanvragen voor een (kleine) donatie. Alle financiële donaties samen zullen aan het eind van de dag worden opgeteld en worden verdeeld over deze 3 goede doelen.

Wat kun jij doen?

Kom op zaterdag 30 september 2023 langs bij de studio van Koekstad Radio op het Gasfabriek terrein in Deventer en doneer wat u kunt missen. Bijvoorbeeld lang houdbare producten, zoals soep, koffie/thee, rijst, suiker, toiletpapier, pasta, broodbeleg (pindakaas/hagelslag etc.), maandverband/tampons, douchegel en shampoo. Voor het totale overzicht van producten kunt u kijken op www.voedselbankdeventer.nl.

Ook kleding is hard nodig, denk bijvoorbeeld aan (spijker)broeken, truien, jassen, t-shirts en schoenen (geen ondergoed en sokken). Wel vragen wij u om alleen producten in te leveren die in goede staat verkeren en schoon gewassen zijn. Een financiële bijdrage is ook meer dan welkom, voor bijvoorbeeld nieuw ondergoed en sokken.

Als u speelgoed komt doneren, let er dan op dat het schoon, goed en bruikbaar is. Kapot speelgoed wordt helaas niet ingenomen.

Aankomende weken hoor je hier meer over op Koekstad Radio 94.4 FM en lees je alle informatie in het Deventer Nieuws en op de socials.

Wanneer: Zaterdag 30 september 2023
Tijd: van 8.00 tot 18.00 uur
Waar: Koekstad Radio 94.4 FM, Zutphenseweg 4a in Deventer (Gasfabriek terrein)