DEVENTER – Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dat betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf.

Met het beweegprogramma “In Balans” kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht en evenwicht bereiken. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. Deelname aan de cursus In Balans maakt dat u letterlijk steviger in uw schoenen staat. Bovendien verbetert uw algehele conditie, zodat een actiever dagelijks leven binnen handbereik komt.

Praktische informatie

In Balans is een groepscursus en bestaat uit:

  • één informatiebijeenkomst
  • drie voorlichtingsbijeenkomsten
  • tien weken trainingsbijeenkomsten

Meer informatie kunt u vinden op www.carinova.nl/vallen/inbalans.

De gratis en vrijblijvende informatiebijeenkomst vindt plaats op maandag 14 augustus van 15.00 – 17.00 uur. Tijdens deze informatiebijeenkomst is er tijd voor enkele korte tests, zodat u kunt bepalen of deze cursus goed bij u past.

Locatie: Carinova, locatie Sint Jozef, Sint Jozefplein 1, Deventer.

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via e-mail valpreventiedeventer@carinova.nl, de website www.sportindeventer.nl of bellen met 0900 8662, het algemene nummer van Carinova.

De cursusdagen zijn op maandagen en/of donderdagen tussen 11 september t/m 7 december. De cursus wordt gegeven tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij aanvang van het programma ontvang u een overzicht met de exacte cursusdata.

Vorig artikelLosse kaartverkoop eerste drie thuisduels van start
Volgend artikelWederom een lekkage in Schalkhaar