DEVENTER – Woensdag 2 augustus om 13:00 uur start de losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen FC Volendam (zaterdag 19 augustus | 21:00 uur), sc Heerenveen (zaterdag 2 september | 18:45 uur) en Fortuna Sittard (vrijdag 22 september | 20:00 uur). Seizoenkaarthouders en clubcardhouders van Go Ahead Eagles kunnen voor deze wedstrijden één (extra) ticket kopen via deze link.

Voor het seizoen 2023/2024 geldt dat de losse kaartverkoop van een nieuwe thuiswedstrijd telkens van start gaat op de dinsdag (om 20:00 uur) ná een Eredivisieronde waarin Go Ahead Eagles een thuiswedstrijd heeft gespeeld. Voorbeeld: op zaterdag 19 augustus speelt Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst tegen FC Volendam. Op dinsdag 22 augustus om 20:00 uur zal er vervolgens een nieuwe thuiswedstrijd – in dit geval Go Ahead Eagles – Heracles Almelo (die op zaterdag 7 oktober wordt gespeeld) – in de verkoop gaan.

Vorig artikelEerste elektrische inzamelwagens rijden in Deventer
Volgend artikelValpreventiecursus “In Balans” bij Carinova