DEVENTER – Het nieuwe seizoen van Bonje met de Buren staat voor de deur en het kersverse presentatieduo Natasja Froger en Dennis van der Geest gaat er alles aan doen om burenruzies op te lossen. “Wij gaan verder dan alleen het gesprek weer op gang brengen,” legt Natasja uit. “Dennis en ik kunnen ook echt concrete oplossingen bieden voor bijvoorbeeld een brommende warmte of een uit de kluiten gewassen boom.”

Ook in Deventer zijn burenruzies aan de orde van de dag. Kranten en websites staan ​​vol met verhalen over geëscaleerde conflicten tussen buren. De coronacrisis heeft hier ook aan bijgedragen. “Mensen zijn toch meer thuis en dat zorgt ervoor dat je sneller overlast voorkomt van ‘die van hiernaast’,” aldus Dennis. “En het komt overal voor, van volksbuurten tot villawijken.”

Natasja en Dennis zijn nog op zoek. Ben je ten einde raad en wil je graag geholpen worden? Of ken je iemand die hun hulp kan gebruiken? Meld je dan aan:  sbs6.nl/bonjemetdeburen

Vorig artikelOnderzoek naar incident rond uitvak tijdens IJsselderby
Volgend artikelHumberto Tan bij Koekstad Radio 94.4 fm over Humberto Unplugged (audio)