BATHMEN – De activiteiten en wandelgroep van De Zonnebloem Bathmen en Loo kwamen 14 september samen pannenkoeken eten bij de Oude Molen. De vrijwilligers van de Oude Molen zorgden voor een gezellig aangeklede tent, waarin de gasten hartelijk werden ontvangen door Gerry Teunissen. Onder het genot van een kopje koffie/thee met koek vertelde Henk Meijer iets over de geschiedenis van de molen.

Gelijktijdig bakten de vrijwilligers heerlijke pannenkoeken. De ruim 50 gasten en vrijwilligers genoten van de pannenkoeken met appel, spek of naturel. Toen iedereen uitgegeten was wandelde de rolstoel wandelgroep terug naar Bathmen de overige gasten werden weer naar huis gebracht. We kunnen allen terug kijken op een mooie gezellige geslaagde middag

Vorig artikelStoppen met roken?
Volgend artikelOpen weekend bij Sportcity Deventer van 22 t/m 24 september